Patatas bravas med grønne oliven, chorizo og rød salsa
En lækker spansk tapasret med sprøde kartofler, krydret chorizo og en smagfuld tomat-oliven salsa. Bon appétit!
En lækker spansk tapasret med sprøde kartofler, krydret chorizo og en smagfuld tomat-oliven salsa. Bon appétit!
Skræl bagekartofler og skær dem i mellemstore firkanter. Kog dem i saltet vand til de er næsten møre.
Lad dem køle af. Steg dem gyldne og sprøde i olivenolie.
Grill stykker af gul peberfrugt på en grillpande og skær chorizo i mindre stykker.
Bland Rynkeby Burgerrelish med mayonnaise.
Server patatas bravas med grønne oliven, grillet gul peber, chorizo, rød salsa, burgerrelishmayo og friske krydderurter.
TIP: Server grillede blækspruttearme eller tunfisk til.
Til 10 personer
8 Bagekartofler (2 kg)
1-2 dl Olivenolie
1 Gul peberfrugt
100 g Chorizo
2½ dl Rynkeby Burger Relish
2½ dl Mayonnaise
5 dl Rynkeby Rød Salsa
250 g Grønne oliven
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 183
Energifordeling i procent
Protein 4 %
Fedt 31 %
Kulhydrat 65 %