Tilbage til oversigten

Patatas bravas med grønne oliven, chorizo og rød salsa

En lækker spansk tapasret med sprøde kartofler, krydret chorizo og en smagfuld tomat-oliven salsa. Bon appétit!

Patatas bravas med grønne oliven, chorizo og rød salsa

Tilberedning

Skræl bagekartofler og skær dem i mellemstore firkanter. Kog dem i saltet vand til de er næsten møre.
Lad dem køle af. Steg dem gyldne og sprøde i olivenolie.

Grill stykker af gul peberfrugt på en grillpande og skær chorizo i mindre stykker.

Bland Rynkeby Burgerrelish med mayonnaise.

Server patatas bravas med grønne oliven, grillet gul peber, chorizo, rød salsa, burgerrelishmayo og friske krydderurter.

 

TIP: Server grillede blækspruttearme eller tunfisk til.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter