Salat med grillet kyllingebryst og appelsinvinaigrette
Perfekt balance af saftigt kylling og sød appelsinvinaigrette, toppet med friske grøntsager.
Perfekt balance af saftigt kylling og sød appelsinvinaigrette, toppet med friske grøntsager.
Krydr kyllingebrystfilet med salt, peber og evt. rosmarin. Grill dem og skær dem i strimler.
Pisk dijonsennep, Rynkeby Økologisk Appelsinjuice, presset hvidløg og vindruekerneolie sammen.
Smag til med salt og peber.
Skær rugbrød i rustikke stykker og rist dem gyldne på en pande i lidt olivenolie. Rist også pinjekerner gyldne på en tør pande.
Skær romainesalat ud i strimer, kom i en skål og vend dem rundt i appelsinvinaigrette.
Server salat med strimler af kylling, croutoner, pinjekerner, avokado, skalotteløgsringe, ostetern, blåbær, appelsinvinaigrette og friske krydderurter.
TIP: Kom også kikærter eller grønne bønner i salaten hvis du ønsker mere protein og højere mætningsgrad.
Til 10 personer
6 Kyllingebrystfileter (1000 g)
5 spsk Dijonsennep
1 dl Rynkeby Økologisk Appelsinjuice
2 fed Hvidløg
1-2 dl Vindruekerneolie
4 skiver Rugbrød (175 g)
40 g Pinjekerner
2 hoveder Rosmainesalat (eller hjertesalat, feldsalat)
2 Avokado
1 Skalotteløg (20 g)
50 g Ostetern
125 g Blåbær
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 170
Energifordeling i procent
Protein 29 %
Fedt 51 %
Kulhydrat 20 %