Tilbage til oversigten

Salat med grillet kyllingebryst og appelsinvinaigrette

Perfekt balance af saftigt kylling og sød appelsinvinaigrette, toppet med friske grøntsager.

Salat med grillet kyllingebryst og appelsinvinaigrette

Tilberedning

Krydr kyllingebrystfilet med salt, peber og evt. rosmarin. Grill dem og skær dem i strimler.
Pisk dijonsennep, Rynkeby Økologisk Appelsinjuice, presset hvidløg og vindruekerneolie sammen.
Smag til med salt og peber.

Skær rugbrød i rustikke stykker og rist dem gyldne på en pande i lidt olivenolie. Rist også pinjekerner gyldne på en tør pande.

Skær romainesalat ud i strimer, kom i en skål og vend dem rundt i appelsinvinaigrette.

Server salat med strimler af kylling, croutoner, pinjekerner, avokado, skalotteløgsringe, ostetern, blåbær, appelsinvinaigrette og friske krydderurter.

 

TIP: Kom også kikærter eller grønne bønner i salaten hvis du ønsker mere protein og højere mætningsgrad.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter