Tilbage til oversigten

Salsabagte rodfrugter med culottesteg og purløgsdressing

Smag den saftige culottesteg og de salsabagte rodfrugter, toppet med frisk purløgsdressing. Et måltid der vækker appetitten.

Salsabagte rodfrugter med culottesteg og purløgsdressing

Tilberedning

Skær løg og rodfrugter ud i mundrette bidder og kom dem i en gastrobakke. Bland olivenolie, pressede hvidløg, limejuice, Rynkeby Mango Chutney Sur/Sød, Rynkeby Rød Salsa med Tomater og Chili, salt og peber sammen med rodfrugterne.

Bag rodfrugterne i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 60 min.

Krydr culottestegen med salt og peber, og steg den ved 200 grader, indtil du opnår en kernetemperatur på ca. 50 grader. Lad stegen hvile i 15 min. inden udskæring.

Rist solsikkekernerne i lidt olivenolie og krydr med salt.

Bland græsk yoghurt med hakket purløg og smag til med salt og peber.

Server de bagte rodfrugter med culottesteg, rucola, ristede solsikkekerner, skalotteløgsringe, purløgsdressing og friske krydderurter.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter