Salsabagte rodfrugter med culottesteg og purløgsdressing
Smag den saftige culottesteg og de salsabagte rodfrugter, toppet med frisk purløgsdressing. Et måltid der vækker appetitten.
Smag den saftige culottesteg og de salsabagte rodfrugter, toppet med frisk purløgsdressing. Et måltid der vækker appetitten.
Skær løg og rodfrugter ud i mundrette bidder og kom dem i en gastrobakke. Bland olivenolie, pressede hvidløg, limejuice, Rynkeby Mango Chutney Sur/Sød, Rynkeby Rød Salsa med Tomater og Chili, salt og peber sammen med rodfrugterne.
Bag rodfrugterne i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 60 min.
Krydr culottestegen med salt og peber, og steg den ved 200 grader, indtil du opnår en kernetemperatur på ca. 50 grader. Lad stegen hvile i 15 min. inden udskæring.
Rist solsikkekernerne i lidt olivenolie og krydr med salt.
Bland græsk yoghurt med hakket purløg og smag til med salt og peber.
Server de bagte rodfrugter med culottesteg, rucola, ristede solsikkekerner, skalotteløgsringe, purløgsdressing og friske krydderurter.
Til 10 personer
4 Rødløg (500 g)
1000 g Rødbeder
1000 g Gulerødder
500 g Persillerødder
1000 g Selleri
1 dl Olivenolie
5 fed Hvidløg
½ dl Limejuice
2 dl Rynkeby Mango Chutney Sur/Sød
3 dl Rynkeby Rød Salsa med Tomater og Chili
2000 g Culottesteg
100 g Rucola
200 g Solsikkekerner
2 Skalotteløg (40 g)
5 dl Græsk yoghurt
1 bundt Purløg
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 133
Energifordeling i procent
Protein 22 %
Fedt 53 %
Kulhydrat 25 %