Tilbage til oversigten

Sliders med serranoskinke og gedeost

Små, men kraftfulde! Sliders med sprød serranoskinke og cremet gedeost for en himmelsk bid.

Sliders med serranoskinke og gedeost

Tilberedning

Steg serranoskinke sprødt på en bageplade med bagepapir i ovnen ved 200 grader i ca. 6-8 min.

Skær gedeosten i skiver og læg dem på en bageplade med bagepapir. Drys pinjekerner på skiverne. Gratinér dem i
ovnen ved 225 grader i ca. 2-3 min. (Brug en spartel til at flytte dem med).

Grill sliders på hver side og læg Rynkeby Burger Relish, rucola, gratineret gedeost, sprød serranoskinke, Rynkeby
Brombær Syltetøj og friske krydderurter imellem. 


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter