Sliders med serranoskinke og gedeost
Små, men kraftfulde! Sliders med sprød serranoskinke og cremet gedeost for en himmelsk bid.
Små, men kraftfulde! Sliders med sprød serranoskinke og cremet gedeost for en himmelsk bid.
Steg serranoskinke sprødt på en bageplade med bagepapir i ovnen ved 200 grader i ca. 6-8 min.
Skær gedeosten i skiver og læg dem på en bageplade med bagepapir. Drys pinjekerner på skiverne. Gratinér dem i
ovnen ved 225 grader i ca. 2-3 min. (Brug en spartel til at flytte dem med).
Grill sliders på hver side og læg Rynkeby Burger Relish, rucola, gratineret gedeost, sprød serranoskinke, Rynkeby
Brombær Syltetøj og friske krydderurter imellem.
Til 10 personer
10 skiver Serranoskinke
350 g Gedeost (rulle)
40 g Pinjekerner
20 Sliders
2 dl Rynkeby Burger Relish
50 g Rucola (eller anden salat)
2 dl Rynkeby Brombær Syltetøj
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 258
Energifordeling i procent
Protein 23 %
Fedt 38 %
Kulhydrat 39 %