Tilbage til oversigten

Solbærsnitter med pistaciedrys

Søde solbærsnitter med et knasende lag af pistacienødder – en perfekt kombination til kaffen eller te.

Solbærsnitter med pistaciedrys

Tilberedning

Bland vaniljekorn med flormelis i en skål.Kom derefter smør, hvedemel og bagepulver i.
Hæld vand i og ælt det til en smidig og glat dej. Stil dejen i køleskab i ca. 30 min.

Tag dejen ud og rul den til ca. 3 mm tykkelse på et meldrysset bord.

Skær dejen i passende bunde (rektangler af ca. 8 x 4 cm.). Der skal være 2 til hver solbærsnitte.

Læg dejen på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem ved 190 grader varmluft i ca. 8-10 min. De må gerne virke lettere halvbagte. Afkøl bundene.

Smør Rynkeby Solbær Marmelade imellem dem. Bland flormelis og Rynkeby Solbær Saft til glasur og smør det på toppen af kagerne.
Drys straks med frysetørrede bær og pistacienødder


Ingredienser

Til 10 personer

Dej

Fyld

Glasur & Pynt


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter