Solbærsnitter med pistaciedrys
Søde solbærsnitter med et knasende lag af pistacienødder – en perfekt kombination til kaffen eller te.
Søde solbærsnitter med et knasende lag af pistacienødder – en perfekt kombination til kaffen eller te.
Bland vaniljekorn med flormelis i en skål.Kom derefter smør, hvedemel og bagepulver i.
Hæld vand i og ælt det til en smidig og glat dej. Stil dejen i køleskab i ca. 30 min.
Tag dejen ud og rul den til ca. 3 mm tykkelse på et meldrysset bord.
Skær dejen i passende bunde (rektangler af ca. 8 x 4 cm.). Der skal være 2 til hver solbærsnitte.
Læg dejen på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem ved 190 grader varmluft i ca. 8-10 min. De må gerne virke lettere halvbagte. Afkøl bundene.
Smør Rynkeby Solbær Marmelade imellem dem. Bland flormelis og Rynkeby Solbær Saft til glasur og smør det på toppen af kagerne.
Drys straks med frysetørrede bær og pistacienødder
Til 10 personer
Dej
½ Vaniljestang, korn herfra
70 g Flormelis
150 g Smør
250 g Hvedemel
1 tsk Bagepulver
½ dl Vand
Fyld
200 g Rynkeby Solbær Marmelade
Glasur & Pynt
200 g Flormelis
10g Frysetørret bær
20 g Pistacienødder
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 421
Energifordeling i procent
Protein 3 %
Fedt 32 %
Kulhydrat 65 %