Tilbage til oversigten

Spareribs med syrlig kålsalat, grillede majs og fersken basilikum relish

Denne smagfulde kombination forener møre spareribs med sprøde grøntsager og en frugtig twist, hvilket skaber en uovertruffen smagsoplevelse. Perfekt til grillentusiaster.

Spareribs med syrlig kålsalat, grillede majs og fersken basilikum relish

Tilberedning

Tilbered spareribs efter anvisning på pakken.

Rør fiskesauce, limesaft, olivenolie og sukker sammen. Snit kål og løg fint og skær gulerødder i tynde strimler.

Vend kål, løg, gulerødder, hasselnødder og mynte sammen med dressingen og smag til med salt og peber.

Grill majs i ca. 15-20 min. med skræl på. (eller kog dem først og grill dem i hele eller mindre stykker på en grillpande.)

 

Server spareribs med syrlig kålsalat, grillede majs og Rynkeby Fersken basilikum relish.

 

TIP: Prøv også at lave egne spareribs fra bunden og brug Rynkeby Fersken basilikum relish som en del af marinaden.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter