Spareribs med syrlig kålsalat, grillede majs og fersken basilikum relish
Denne smagfulde kombination forener møre spareribs med sprøde grøntsager og en frugtig twist, hvilket skaber en uovertruffen smagsoplevelse. Perfekt til grillentusiaster.
Denne smagfulde kombination forener møre spareribs med sprøde grøntsager og en frugtig twist, hvilket skaber en uovertruffen smagsoplevelse. Perfekt til grillentusiaster.
Tilbered spareribs efter anvisning på pakken.
Rør fiskesauce, limesaft, olivenolie og sukker sammen. Snit kål og løg fint og skær gulerødder i tynde strimler.
Vend kål, løg, gulerødder, hasselnødder og mynte sammen med dressingen og smag til med salt og peber.
Grill majs i ca. 15-20 min. med skræl på. (eller kog dem først og grill dem i hele eller mindre stykker på en grillpande.)
Server spareribs med syrlig kålsalat, grillede majs og Rynkeby Fersken basilikum relish.
TIP: Prøv også at lave egne spareribs fra bunden og brug Rynkeby Fersken basilikum relish som en del af marinaden.
Til 10 personer
10 stk Spareribs
1/2 dl. Fiskesauce
4 stk. Lime - saft herfra
2 spsk. Sukker
3 spsk. Olivenolie
1 stk. Spidskål
2 stk. Rødløg
3 stk. Gulerødder
1 dl. Hakkede hasselnødder(eller ristede sesamfræ)
2 spsk. Frisk mynte eller persille
10 stk. Friske majs(eller 500g dåsemajs)
1 ltr. Rynkeby Fersken basilikum relish
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 167
Energifordeling i procent
Protein 15 %
Fedt 54 %
Kulhydrat 31 %