Tilbage til oversigten

Spicy kalvegryde med æbledaal, raita og fladbrød

Varm op med spicy kalvegryde, serveret med æbledaal, raita og hjemmebagt fladbrød.

Spicy kalvegryde med æbledaal, raita og fladbrød

Tilberedning

Svits krydderierne i olivenolie i en gryde. Kom hakket hvidløg, løg, chili og kalvekød i og brun kødet af.
Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk og eddike og lad retten simre under låg i ca. 1 time.

Svits krydderierne af til æbledaal. Tilsæt gurkemeje, hakket hvidløg, linser og bouillon og lad retten simre under låg i ca. 1 time, eller til linserne er møre og let udkogte. Tilsæt 500 g Rynkeby Økologisk Æblegrød.

Bland yoghurt med mynte og smag til med salt og peber.

Server spicy kalvegryde med granatæble, æbledaal, raita, fladbrød, lime og koriander.

 

TIP: Bland din egen indiske krydderi af kanel, nelliker, kardemomme, spidskommen, sennepsfrø, chili og ingefær.


Ingredienser

Til 10 personer

Spicy kalvegryde

Æbledaal

Raita


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter