Spicy kalvegryde med æbledaal, raita og fladbrød
Varm op med spicy kalvegryde, serveret med æbledaal, raita og hjemmebagt fladbrød.
Varm op med spicy kalvegryde, serveret med æbledaal, raita og hjemmebagt fladbrød.
Svits krydderierne i olivenolie i en gryde. Kom hakket hvidløg, løg, chili og kalvekød i og brun kødet af.
Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk og eddike og lad retten simre under låg i ca. 1 time.
Svits krydderierne af til æbledaal. Tilsæt gurkemeje, hakket hvidløg, linser og bouillon og lad retten simre under låg i ca. 1 time, eller til linserne er møre og let udkogte. Tilsæt 500 g Rynkeby Økologisk Æblegrød.
Bland yoghurt med mynte og smag til med salt og peber.
Server spicy kalvegryde med granatæble, æbledaal, raita, fladbrød, lime og koriander.
TIP: Bland din egen indiske krydderi af kanel, nelliker, kardemomme, spidskommen, sennepsfrø, chili og ingefær.
Til 10 personer
Spicy kalvegryde
3 spsk Olivenolie
4 spsk Indisk krydderiblanding
3 fed Hvidløg
1 Løg
1 Frisk rød chili
1000 g Kalvekød i tern (eller svinekød)
1 ds. Hakkede tomater (400 g)
1 ds. Kokosmælk (eller yoghurt, 400 g)
3 spsk Eddike
Æbledaal
2 spsk Olivenolie
4 spsk Indisk krydderiblanding
1 spsk Gurkemeje
5 fed Hvidløg
400 g Røde linser
1,4 l Boullion
500 g Rynkeby Økologisk Æblegrød
Raita
5 dl Yoghurt natural
2-3 spsk Hakket mynte
1 Granatæble
3 Lime
10 Fladbrød
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 105
Energifordeling i procent
Protein 31 %
Fedt 30 %
Kulhydrat 39 %