Trifli med solbær/hindbærgrød og mascarponecreme
Perfekt balance mellem sødt og syrligt.
Perfekt balance mellem sødt og syrligt.
Pisk æggeblommer med vanilje og sukker til en tyk hvid æggesnaps. Tilsæt citronsaft og revet citronskal.
Kom mascarpone og piskefløde i og pisk til du har en tyk mascarponecreme.
Knus makronerne og læg dem i bunden af portionsglas. Stænk med dessertvin.
Læg derefter Rynkeby Økologisk Solbær/hindbærgrød, og mascarponecreme ovenpå.
Gentag lagene og pynt med frysetørret hindbær.
Til 10 personer
8 Æggeblommer
1-2 Vaniljestænger, marv herfra
300 g Sukker (eller flormelis)
1 Citron, saft herfra
500 g Mascarpone
1 dl Piskefløde
200 g Markroner
1 dl Dessertvin
800 g Rynkeby Økologisk Solbær/Hindbærgrød
5 spsk Frysetørret hindbær
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 297
Energifordeling i procent
Protein 7 %
Fedt 39 %
Kulhydrat 54 %